Financiar

#bani #salariu #banca. #card de salariu #castiguri banca

Ai card de salariu? Afla cati bani castiga banca de pe urma ta!

Romanii care beneficiaza de carduri de salarii lasa in fiecare an sute de lei comision bancilor la retragerile de numerar de la bancomat sau la cele facute direct la institutiile bancare.

Potrivit calculelor celor de la Capital, o familie de doua persoane care castiga in medie pe cap de membru 2.500 de lei pe luna plateste anual comisioane totale de circa 200 de lei. Calculele au fost facute tinandu-se cont de faptul ca in fiecare luna se efectueaza zece retrageri de bani de la bancomat. In cei 200 de lei este inclus si comisionul pentru administrarea cardului.

In conditiile in care cele doua persoane detin carduri emise de banci cu o retea mica de bancomate, costurile pot creste. Astfel, familia va fi nevoita sa retraga bani fie de la ghiseul bancii, fie de la ATM-urile altor institutii bancare. In acest caz, valoarea totala a comisioanelor anuale castigate de banca poate depasi 400 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea