Financiar

#chirii mici #apartamente #bucuresti

Afla unde gasesti cea mai mica chirie din Bucuresti

Chiriile pentru apartamentele din Capitala au scazut cu 25%, comparativ cu anul 2010, relateaza money.ro.

Potrivit datelor de pe anuntul.ro, cea mai mica chirie ceruta pentru o garsoniera este pentru o locuinta situata in cartierul Titan (170 de euro).  Media chiriilor in acest cartier este de 189 de euro.

In zona Constatin Brancoveanu, valoarea medie a chiriei este de 192 de euro. Cea mai avantajoasa oferta este de 180 de euro pentru o garsoniera de 38 de metri patrati, situata la cinci minute de statia de metrou.

In Pantelimon, preturile chiriilor pentru o garsoniera variaza intre 190 si 220 de euro.

Cele mai ieftine apartamente cu doua camere de inchiriat se gasesc in cartierul Rahova . Poti inchiria cu 200 de euro pe luna un apartamement mobilat si cu toate utilitatile. Pentru zona Doamna Ghica, apartamentele se pot inchiria cu preturi cuprinse intre 200 si 250 de euro.

Daca vrei sa inchiriezi un apartament cu trei camere, vei gasi cel mai mic pret de pe piata in cartierul Drumul Taberei. De exemplu, pentru un apartament amplasat in apropiere de centrul comercial Plaza Romania   proprietarul percepe un tarif de 270 de euro pe luna.

In cartierul Militari, valoare mediei a chiriei pentru un apartament mobilat si utilat este de 300 de euro. In Colentina, un apartament cu trei camere se poate inchiria si cu 280 de euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea