Financiar

#anaf #modernizare #reorganizare # administratie financiara

Administratiile fiscale, inchise in perioada 30 iunie -5 iulie 2011

Administratiile fiscale vor fi inchise in perioada 30 iunie, ora 12.00 - 5 iulie, ora 8.30, Agentia Nationala de Administrare Fiscala anuntand un amplu proces de reoganizare si modernizare.

“Agentia Nationala de Administrare Fiscala trece in aceasta perioada printr-un amplu proces de reorganizare si modernizare. Acesta presupune si rearondarea contribuabililor incepand cu data de 1 iulie a.c. la noile administratii fiscale competente, precum şi transferul, in conditii procedurale normale, a tuturor informatiilor necesare pentru deschiderea activitatii administratiilor financiare operative la noile locatii”, se precizeaza intr-un comunicat al ANAF.

Totusi, in intervalul 30 iulie – 5 iulie va fi disponibila asistenta telefonica pentru contribuabili. In schimb, pe site-ul oficial al ANAF (www.anaf.ro) vor ramane active doar paginile informative.

Trezoreriile din toate administratiile financiare vor lucra dupa programul normal in ziua de 30 iunie, continuand operatiunile de inchidere a lunii, scrie evz.ro. Pe data de 4 iulie urmeaza sa se deschida numai trezoreriile ramase dupa reorganizare, care vor opera pentru toti contribuabilii rearondati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea