Financiar

#film #cinematografe #reduceri film #popcorn film #abonamente cinema

6 ponturi pentru a economisi bani cand mergi la film

O iesire la film presupune o cheltuiala destul de mare, chiar daca reusesti sa iei biletele cu reducere, gustarile te costa destul de mult. Iata cateva sfaturi de care poti tine cont daca vrei sa economisesti bani atunci cand mergi la cinema.

1. Fa-ti un abonament

Cinematografele le ofera posibilitatea cinefililor de a-si face abonamente, la preturi mult mai bune decat daca ai cumpara tichete individuale. De obicei, aceste abonamente se fac pe o perioada indelungata si nu impun restrictii in ceea ce priveste numarul peliculelor care pot fi vizionate.

2. Inscrie-te in programele "Previews"

O alta metoda de a economisi bani la film sunt programele "Previews", care ofera proiectii gratuite. Urmareste aceste oferte pe internet si inscrie-te la vizionare.

3. Alatura-te cluburilor

Fiecare cinematograf ofera carduri de fidelitate pentru a-si forma funcluburi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la ghiseul de informatii si sa ceri acest card, cu ajutorul caruia vei putea avea reduceri sau chiar gratuiti la anumite filme.

4. Mergi la "ore moarte"

Poti econimisi bani daca mergi la filme dimineata, pana la pranz. In cadrul acestui interval de timp, considerat "mort" de cinematografe, se ofera reduceri substantiale. Urmareste ce pelicule ruleaza si alege-ti o ora matinala. Astfel vei evita aglomeratia, dar vei avea si mai multi bani pentru popcorn.

5. Imparte gustarile

In cazul in care nu concepi sa vizionezi un film fara popcorn, orienteaza-te spre gustarile de dimensiuni mai mari, care au preturi mai convenabile si imparte-le cu partenerul tau.

6. Urmareste reducerile

Pe internet poti gasi numeroase reduceri la cinematografe. Pe retelele de socializare poti gasi chiar cupoane cu reduceri substantiale sau poti castiga invitatii la film. Cinematografele au propriile pagini de Facebook unde initiaza numeroase concursuri.


Sursa foto: thedigeratilife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea