Financiar

#bani #economii #cheltuire bani

5 trucuri ca sa cheltuiesti mai putini bani

E clar ca banii nu te dau afara din casa si tocmai de aceea ar trebui sa te gandesti de doua ori cand faci o achizitie. E utila sau doar un moft? Ce variante ieftine ai in schimb? Pune-ti aceste intrebari si vei economisi fara sa iti dai seama.

Softurile pentru computer

Microsoft Office, dar si alte softuri costa destul de mult, insa exista o multime de optiuni mai ieftine sau chiar gratuite cum ar fi Open Office si Google Docs.

Lucruri inutile

De cate ori nu ai cumparat lucruri pe care nici macar nu le-ai folosit? Ai putea sa nu mai prelungesti abonamentul la revista pe care nu o mai rasfoiesti demult sau sa cumperi lapte la litru, nu la sticla mare, pentru ca se strica rapid.

Utilitati

Cand nu stai intr-o camera, stinge lumina. Nu esti gata sa intri la dus? Nu porni inca apa! Acestea sunt doar doua exemple, dar cu siguranta in viata ta platesti pentru o multime de utilitati pe care... nu le utilizezi.

Apa imbuteliata

Cheltuim pe apa imbuteliata de 800 de ori mai mult decat daca am bea apa de la robinet. Monteaza un filtru la chiuveta si vei avea mereu apa curata, buna de baut.

Garantii extinse

Expertii spun ca riscul ca un aparat sa se strice chiar si in perioada garantiei extinse este mic, asa ca nu are sens sa platesti degeaba.

Sursa foto: rewards4mom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea