Financiar

#bani #economii #economie bani

Vrei sa economisesti bani? 4 sfaturi utile de la specialisti

Cresterea accelerata a preturilor din ultimii ani ti-a afectat grav bugetul? E clar ca economiile lunare sunt deja o arta pentru tine. Specialistii te invata de unde poti sa "ciupesti" cate un ban pentru a face fata cu brio cheltuielilor:

1. Achita-ti facturile pe internet

In primul rand, vei debita exact suma de pe factura si nu vei scoate de pe card bani cash pe care risti sa ii cheltuiesti pe lucruri pe care nu ti le-ai propus. Cel mai rentabil ar fi sa folosesti un cont pentru cheltuielile lunare si pentru facturi in care la salariu sa transferi banii necesari.

2. Foloseste cash

Daca vei merge la cuparaturi cu o suma fixa de bani vei ocoli astfel tentatia de a cheltui mai mult decat ai nevoie. In cazul in care iei cu tine un card, atunci ai mari sanse sa cheltuiesti chiar dublu, fata de ce ti-ai propus initial.

3. Telefonul, instrument de economisire

Exista numeroase aplicatii pentru telefoanele mobile care iti vor selecta cele mai bune preturi la produsele pe care le doresti si in felul acesta vei cumpara doar ceea ce e mai profitabil pentru bugetul tau.

4. Scapa de lucrurile inutile

E clar ca ai acasa o multime de lucruri care nu iti mai sunt de folos, cum ar fi o bicicleta pe care nu o mai folosesti sau caruciorul copilului. Scoate-le la vanzare pe internet si vei castiga bani.

Sursa foto: bzv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea