Financiar

#facturi restante #job part time #elctrocasnice #apeluri banca

3 sfaturi care te pot scapa de facturile restante

Salariul iti ajunge cu greu de la o luna la alta, iar cheltuielile cresc aproape zilnic, de aceea este dificil sa monitorizezi achitarea tuturor facturilor. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa scapi de facturile restante si sa iti contabilizezi mai bine veniturile.

1 Raspunde la apelurile bancii

Cele mai multe persoane care au datorii la banci evita sa raspunda atunci cand sunt sunate de reprezentantii acestor institutii. O reactie clasica si total gresita. Daca explici creditorilor motivele din cauza carora ai intarziat plata, poti obtine o amanare din partea acestora.

2 Vinde lucrurile de care nu ai nevoie

Pentru a-ti rotunji veniturile poti vinde din lucrurile pe care le-ai primit cu diverse ocazii si pe care nu le-ai folosit niciodata, precum electrocasnicele.

3 Mareste-ti veniturile

In situatii de criza, cand nu reusesti sa mai achiti toate datoriile din salariu, ia-ti un job part time. Oferta de slujbe temporare este destul de variata.

Sursa foto: business-forum.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea