Financiar

#masina #card de credit #dobanda #obiecte reducere

3 lucruri pe care sa nu le cumperi cu un card de credit

Cardul de credit este o adevarata scapare atunci cand salariul nu vine la timp sau cand intervin cheltuieli neprevazute. Insa nu intotdeauna cardul de credit este solutia potrivita, deoarece uneori te poate adanci in datorii mult mai mari. Iata cateva sfaturi in ceea ce priveste lucrurile pe care sa nu le cumperi cu un card de credit.

1 Obiecte la reducere

Daca intentionezi sa cumperi obiecte la reducere cu cardul de credit, trebuie sa te gandesti bine daca dobanda pe care trebuie sa o platesti pentru acesti bani va fi mult mai mare decat reducerea din magazin.

2 Bunuri de larg consum

Nu este bine sa folosesti cardul de credit pentru a cumpara bunuri de larg consum, deoarece, chiar daca spui ca faci o exceptie, aceasta tendinta se va repeta, vei ajunge sa achizitionezi frecvent cu cardul de credit si sa platesti, de exemplu, dobanda pentru cateva scutece timp de cativa ani.

3 Masina

Atunci cand iti cumperi o masina cu cardul de credit, ratele pe care le platesti se intind pe o perioada de 63 de luni, iar valoarea masinii scade dupa primele 12 luni, ceea ce din start te va face sa pierzi. De asemenea, masina este consumabil, va trebui sa platesti si pentru combustibil, intretinere si reparatii.

Sursa foto: www.adevarul.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea