Financiar

#crestere preturi #carti #cumparaturi online #bilete concerte #tichete avion

3 lucruri pe care le poti cumpara mai ieftin online

Inainte de a te avanta sa faci cumparaturile, este bine sa verifici mai intai si ce preturi ofera si mediul online, care nu doar ca ofera solutii rapide de cumparare fara a te mai deplasa la magazine, dar poate propune si produse mult mai ieftine. Iata cateva dintre acestea.

1 Biletele

Fie ca vrei sa mergi sa iti vezi live trupa favorita sau sa mergi la un meci al echipei tale favorite este bine sa verifici si preturile pe care le au biletele la diferite site-uri specializate. Poti avea surpriza sa gasesti diverse reduceri sau promotii.

2 Cartile

Daca nu vrei sa petreci o dupa-amiaza intreaga intr-o librarie cautand carti bune la preturi convenabile, cea mai simpla si mai ieftina metoda de a cumpara o ofera tot site-urile. Pe internet poti gasi atat carti noi mai ieftine decat in magazine, cat si carti vechi, oferite de persoane care vor sa isi vanda colectiile pe care le-au citit mult mai ieftin decat daca le-ai cumpara din magazine.

3 Tichetele de avion

Poti cumpara tichete de avion mult mai ieftine direct de pe site-urile companiilor aeriene, deoarece agentiile percep mult mai multe taxe pentru serviciile de tranzactii.

Sursa foto: curvaceous-couture.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea