Financiar

#vosganian #crestere economica #plan anticriza #cria economica

Vosganian: Masurile anticriza vor stimula economia

Ministrul Economiei si Finantelor estimeaza ca masurile anti-criza luate miercuri de Guvern sunt menite sa aduca incasari mai mari la buget si vor stimula economia.

Acesta a mai precizat ca prin reducerile fiscale vizate de planul anticriza , alaturi de stimulentele pentru investitori , economia ar putea sa inregistreze cresteri de pana la 3 puncte procentuale pe an si incasarile bugetului ar putea spori cu cel putin un miliard de euro, informeaza The Money Channel.

"Programul poate sa aduca o cresterea economica de pana la 2-3 puncte procentuale pe an. Pentru anul 2009 avem sansa de a contracara efectele recesiunii si de a ne mentine in limitele prognozei pe care am facut-o", a declarat Vosganian.

Acesta a mai adaugat ca masurile adoptate ieri de Guvern trebuiesc insotite de pastrarea numarului angajatilor din administrarea centrala, in limitele anului acesta, pentru inca patru ani.

  •   2008-11-20
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.