Financiar

#criza #somaj #adriean videanu

Videanu: O rata de 8% a somajului nu ar trebui sa ne ingrijoreze

O rata a somajului de 8%, atat cat se prevede pentru sfarsitul acestui an, nu poate fi considerata ingrijoratoare in conditiile actualei crize financiare, sustine ministrul Economiei, Adriean Videanu .

El a mai spus, potrivit NewsIn, ca statul va trebui sa vina cu acele masuri de a asigura reintegrarea profesionala a somerilor, iar, odata cu reluarea cresterii economice, Romania va avea capacitatea sa absoarba acest excedent de forta de munca temporar. "Este o situatia tranzitorie, fara sa ingrijoreze populatia", a declarat Adriean Videanu, citat de NewsIn.

"Exista o previziune de aproape 8% rata a somajului. Din punctul meu de vedere, intr-o situatie de criza, un procentaj de 8% nu este mare, ingrijorator. In schimb, statul va trebui sa vina cu acele masuri de a asigura reintegrarea lor profesionala, iar, odata cu reluarea cresterii economice, Romania are capacitatea sa absoarba acest excedent de forta de munca temporar. Este o situatia tranzitorie, fara sa ingrijoreze populatia", a sustinut, duminica, Adriean Videanu.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea