Financiar

#program sarbatori #program Paste # banca paste # banci deschise paste

Trebuie sa mergi la banca? Iata unde e deschis de Paste!

Bancile comerciale nu lucreaza cu publicul in zilele de 20 si 21 aprilie. Insa pentru situatii neprevazute, unele banci au sucursale deschise luni, 21 aprilie. Iata care sunt acestea:

BRD
va avea deschise unele unitati situate in centrele comerciale, intre orele 10.00 si 14.00. Este vorba de agentia Aeroport Henri Coanda — birou Visa Tax si de agentiile Bran si Poiana Brașov, se arata intr-un comunicat al bancii. In cazul Serviciului Vocalis din cadrul Contact Center-ul BRD, pe 20 si 21 aprilie vor fi disponibile optiunile automate de consultare sold/operatiuni si serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor Multix/BRD@ffice.

Si unitatile Bancii Transilvania sunt inchise pe 20 si 21 aprilie. Fac exceptie pe 21 aprilie punctul de lucru BT Arena City Mall Bacau (program 12.00 - 21.00) si punctul de lucru BT Carrefour Focsani (program 09.00-21.00). Modalitatile alternative de plata/tranzactii pe care clientii bancii le au la dispozitie sunt urmatoarele: BT24 Internet Banking si Mobile Banking, BT24 Facturi, bancomate, POS-uri, Facebook Payments (prin BT24 Internet Banking), tranzactii prin SMS si e-mail.

Unitatile de retail si centrele de afaceri corporate al Bancii Comerciale Romane vot fi inchise in zilele de 20 si 21 aprilie. In aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. De asemenea, zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea