Financiar

#program restantier #caldura #amenda

Unde platim facturile la sfarsitul lui 2008?

Restantierii care nu au apucat sa-si plateasca facturile la apa, curent electric sau caldura, isi vor putea achita taxele pana la sfarsitul anului, conform unui program special. Programul functionarilor publici este redus in aceasta perioada, asa ca trebuie sa va grabiti daca aveti dari de platit, informeaza Evenimentul Zilei.

Serviciile Publice pentru Finante din Bucuresti sunt deschise doar pe 29 si 30 decembrie, intre orele 8.30 si 12.30. Dupa aceasta perioada, ghiseele se vor deschide dupa data de 4 ianuarie. Soferii, care au fost amendati in perioada 24-28 decembrie, isi pot plati amenzile pana pe data de 30 decembrie. Amenzile primite pe 29 decembrie au ca termen scadent data de 5 ianuarie.

Ultima data la care va puteti plati facturile la curent este 28 decembrie, ghiseele Electrica deschizandu-se, din nou, dupa 4 ianuarie 2009. Totusi, in aceasta perioada de vacanta, compania nu va face deconectari. Facturile de caldura, pot fi platite la casieriile RADET , exceptie facand zilele de 1 si 2 ianuarie, cand functionarii sunt liberi. Casieriile Apa Nova sunt deschise si in ziua de 31 decembrie, insa functioneaza dupa program redus , intre orele 8.00 - 14.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea