Angajatii trustului Intact, care detine mai multe publicatii si posturi de televiziune, vor suferi de la sfarsitul lunii o scadere salariala de 20%. Masura, care initial a fost anuntata pentru cotidianul Jurnalul National, s-a extins la aproape toate publicatiile trustului.
 
Zvonurile despre reducerile salariale in trustul Impact au pornit de la Jurnalul National. "Nu fac niciun comentariu. Marius Tuca se ocupa de aceste masuri", declara redactorul-sef Victor Ciutacu pentru NewsIn.
 
Astazi, Petrisor Obae a confirmat faptul ca salariile din grupul Intact vor scadea cu 20%, singura exceptie fiind Gazeta Sporturilor, unde nu se prevad scaderi salariale in viitorul apropiat, conform paginademedia.ro.
 
"Avem un buget pe 2009 aprobat, iar acesta nu prevede micsorarea salariilor. Exista scenarii de buget adaptate crizei, dar ele nu prevad scaderea salariilor intr-un orizont de timp predictibil, de ordinul lunilor", a declarat Catalin Tolontan, redactorul sef al Gazetei Sporturilor.
 
Salarii mai mici la Antena 1
 

Celelalte publicatii afectate sunt Saptamana financiara si Financiarul. Postul de radio News FM si posturile TV Antena 1 , Antena 2, Antena 3, GSP si Euforia sunt celelalte operatiuni ale intact media group afectate de scaderea salariilor.

Fiica vicepresedintelui senatului, Dan Voiculescu, conduce trustul media despre care a asigurat ca nu planuieste disponibilizari. "Trecem printr-o perioada grea, in care declaratiile sententioase facute din considerente de imagine sunt ultimele lucruri de care avem nevoie. Sunt sigura, insa, ca vom depasi cu bine aceste luni de criza economica, daca avem toti un comportament matur si suntem solidari" a spus Camelia Voiculescu.

  •   2009-01-13
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii