Financiar

#castiguri bursa #fonduri mutuale #investitii bursa

Topul castigurilor pe Bursa de la Bucuresti

Cresterile cotatiilor la Bursa de Valori Bucuresti din primele zile ale noului an au determinat randamente pozitive la fondurile deschise de investitii , astfel ca ultima saptamana a fost profitabila pentru investitorii care au optat pentru acest tip de plasament .

Cei mai fericiti au fost investitorii care au pariat pe unitatile de fond Napoca, ei obtinand un castig de 9,36% in doar o saptamana.

Randamente ridicate au obtinut si fondurile Omnitrust (fost FCEx) cu un plus de 8,15%, Raiffeisen Romania Actiuni cu 7,55%, Raiffeisen Prosper cu 7,27% si Omninvest cu 6,54%.

La polul opus se situeaza fondurile deschise de investitii care au marcat inceputul anului cu pierderi. Dintre fondurile deschise de investitii "ghinioniste" cea mai mare pierdere a inregistrat-o fondul diversificat Transilvania, cu o scadere de 9,77%, urmat de fondul de actiuni BT Index, cu un minus de 9,21% si de OTP Avantisro, cu un minus de 1,82%. 

  •   2009-01-13
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.