Financiar

#achitare taze impozite #plata electronica #taxa locuri parcare

Taxele si impozitele pot fi platite de bucuresteni la casierii sau electronic

Bucurestenii isi pot achita, din aceasta saptamana, taxele si impozitele locale pe 2009 la casieriile directiilor de specialitate ale administratiei locale, la banci, la oficiile postale sau prin plata electronica , au anuntat edilii Capitalei.

In sectorul 1, contribuabilii care sunt persoane fizice isi pot indeplini obligatiile de plata cu ajutorul cardului bancar, prin ordin de plata sau prin mandat postal.

Cei care nu apeleaza la una dintre aceste metode se pot prezentala la casieriile Directiei de impozite si taxe locale , aflate la urmatoarele adrese: str. P-ta Amzei nr. 13, Calea Grivitei nr. 115, Calea Grivitei nr. 208 - 210, str. Borsa nr. 27, str. Pajurei nr. 13, Bd. Banu Manta nr. 9, str. G-ral Berthelot nr. 55 si str. Garlei nr. 2. Directiile sunt deschise luni, marti si joi, intre 8.30 si 19.00, iar miercuri si vineri intre 8.30 si 17.00.

Locuitorii sectorului 2 au, in plus, posibilitarea de a plati online la oricare dintre cele 67 de oficii postale din Capitala, prin Internet banking (pentru cei care au conturi deschide la bancile Bancpost sau BCR). Pentru plata taxelor aferente locurilor de parcare, Primaria Sectorului 2 a decis infiintarea, din acest an, a patru centre de colectare.

Acestea se afla pe Sos. Pantelimon nr. 255 - bloc 43 (pentru zonele Sos. Fundeni - intre soseaua Pantelimon, Sos. Dobroesti si str. Ciocarliei, Bd. Basarabia, Sos. Pantelimon - de la intersectia cu Sos. Iancului pana la capatul arterei), Sos. Iancului nr. 59 - bloc 101A (pentru zonele Vatra Luminoasa, Sos. Iancului, Sos. Pantelimon - intre Obor si intersectia cu Sos. Iancului), la sediul ADP sector 2 din Sos. Electronicii nr. 44 (pentru zonele Floreasca, Bd. Lacul Tei, Str. Doamna Ghica, Sos. Colentina) si Calea Mosilor nr. 132 (pentru zonele Calea Mosilor, Sos. Stefan cel Mare, Sos. Mihai Bravu).

Programul de lucru cu publicul este de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 18.30, si sambata, intre 9.00 si 12.00. La achitarea taxei de parcare, proprietarii trebuie sa prezinte obligatoriu certificatul de inregistrare a autovehiculului (in original) si autorizatia de parcare pentru viza pe anul 2009.

In sectorul 3, impozitele si taxele locale se achita la sediile Directiei de impozite si taxe locale, la agentiile CEC Bank de pe raza sectorului si la toate oficiile postale din Capitala. Sediile Directiei de impozite si taxe locale din sector sunt la adresele Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, str. Campia Libertatii nr. 36 si str. Sf. Vineri nr. 32. Programul de lucru al casieriilor este luni, marti, miercuri si vineri, intre orele 8.30 si 16.30, si joi, intre orele 8.30 si 18.30.

In sectorul 4, colectarea taxelor incepe pe 12 ianuarie, iar acestea pot fi platite la casieriile Directiei de impozite si taxe locale din Sos. Oltenitei, nr. 37-39, str. Serg. Nitu Vasile nr. 50-54 si Calea Serban Voda nr. 43. 

  •   2009-01-07
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii