Financiar

#tarom #avioane #oferta #bilete

Tarom ieftineste cursele interne si lanseaza o oferta pentru Salzburg, pana in februarie

Tarom va ieftini, intre 11 ianuarie si 15 februarie, toate cursele interne, cat si cursa internationala bucuresti -Salzburg, a anunta compania intr-un comunicat. Noua oferta face ca biletele pentru destinatiile din interiorul Romaniei sa porneasca de la preturi cuprinse intre 34 si 53 de euro.

Tarifele pentru biletele dus-intors (cu toate taxele incluse) din cadrul acestei oferte, valabile la achizitionarea de pe website-ul www.tarom.ro sunt urmatoarele:

bucuresti – Bacau – Bucuresti incepand de la 34 euro
Bucuresti – Baia Mare – Bucuresti incepand de la 38 euro
Bucuresti – Cluj – Bucuresti incepand de la 53 euro
Bucuresti – Iasi – Bucuresti incepand de la 46 euro
Bucuresti – Oradea – Bucuresti incepand de la 48 euro
Bucuresti – Satu Mare – Bucuresti incepand de la 41 euro
Bucuresti – Sibiu – Bucuresti incepand de la 51 euro
Bucuresti – Suceava – Bucuresti incepand de la 42 euro
Bucuresti – Timisoara – Bucuresti incepand de la 52 euro
Bucuresti – Targu Mures – Bucuresti incepand de la 42 euro

Totodata, Tarom lanseaza o oferta speciala si pentru destinatia Salzburg, cu tarife speciale incepand de la doar 128 euro cu toate taxele incluse, pentru bilete dus – intors. Biletele pot fi achizitionate in perioada 11 ianuarie – 15 februarie 2010, iar perioada de calatorie este intre 27 februarie si 27 martie 2010. Oferta este valabila la achizitionarea de pe website-ul companiei, www.tarom.ro. Tarom  opereaza un zbor pe saptamana pe ruta Bucuresti – Salzburg – Bucuresti, in ziua de sambata. Tarifele dispun de un numar limitat de locuri, pot varia in functie de modalitatea de achizitie (plata card internet, plata in agentii proprii TAROM) si sunt supuse unor termeni si conditii .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea