Financiar

#asigurari #prime #scumpire

Tarifele de prima vor creste la asigurarile auto si financiare in acest an

Marsh Romania estimeaza ca tarifele de prima vor creste in acest an pe anumite linii de asigurari, cum ar fi cele auto, care domina portofoliul industriei locale, sau cele financiare, precum cele de credit comercial si raspundere profesionala a managerilor, a anuntat brokerul.

"In conditiile in care daunalitatea creste pe liniile dedicate asigurarilor de raspundere profesionala a managerilor sau pe asigurarea de credit comercial, este normal ca asiguratorii sa se protejeze si sa isi revizuiasca politica de preturi", a declarat, joi, intr-un comunicat, directorul general al Marsh Romania, Cristian Fugaciu.

Potrivit specialistilor Marsh Romania, pe un trend de stabilizare s-au inscris asigurarile de cladiri si bunuri (property), care au devenit din ce in ce mai cunoscute in randul clientilor si nu au resimtit, inca, o crestere a daunalitatii.

"Un alt segment care urmeaza liniile pietelor internationale este cel al asigurarilor oferite ca beneficii extra-salariale, respectiv de sanatate, viata, etc. In cazul acestora, Marsh Romania se asteapta la o stagnare a preturilor pe tot parcursul anului 2010", se spune in comunicat.

  •   2010-06-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii