Financiar

Sute de specialisti in marketing sunt asteptati in iunie la Sibiu

Dupa ce anul trecut Sibiul a fost gazda manifestarilor dedicate Capitalei Culturale Europene, in acest an, cetatea sibiana va primi vizita a sute de spacialisti in marketing ce sunt asteptati sa participe la primul Forum regonal de marketing si comunicare.

Evenimentul ce va avea loc in 19 iunie la Sibiu prezinta 16 speakeri, specialisti din agentii de media si publicitate ce vor prezenta studii de caz, tendinte si oportunitati, puncte critice si, mai ales, cum sa faci marketing de succes.

Marketing 24/7 este adresat atat IMM-urilor din regiunea centrala a tarii (Sibiu, Alba, Brasov, Cluj, Mures, Valcea) dar si companiilor mari romanesti sau multinationale, informeaza un comunicat remis Acasa.ro de catre organizatori.

"Forumul Marketing 24/7 isi propune o audienta de 300-350 de participanti, gazda fiind hotel Ramada , sala Atlas - cea mai mare sala de conferinte din Sibiu", se mai arata in documentul citat.

Conceptul conferintei este " Adevar sau Provocare in marketing si comunicare". Evenimentul este structurat pe trei sectiuni si trece in revista conceptul de "end-to-end communication", proces pentru a evidentia punctele sensibile unde comunicarea nu mai este investitie, ci pierdere.

Sesiunea a II-a puncteaza tendintele in marketing si Comunicare la nivelul anului 2008. Studiile de caz vor evidentia cum oportunitatile au fost fructificate, dar si ce provocari a ridicat fiecare campanie in parte.

Sesiunea a III-a va raspunde la intrebarea "Ce reprezinta Internetul in marketing - tehnologie sau comunicare?". Specialistii cu experienta internationala vor dezbate problematica publicitatii online in cea mai fierbite sesiune a conferintei. Concurenti, dar si colegi de breasla, ne vor demonstra cum tehnologia este pusa in slujba comunicarii de marketing. Cum tehnologia este un "must", dar forta individului ce controleaza informatia este nestavilita in cadrul comunitatilor din trendul web 2.0.

Companiile pot afla mai multe informatii, pot adresa intrebari vorbitorilor in cadrul siteului web www.marketing247.ro, urmand ca cele mai interesante intrebari sa-si gaseasca raspuns si in cadrul conferintei.

Detalii si inscrieri pe www.marketing247.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea