Financiar

#post #romani #postul pastelui

Studiu: cati romani postesc cu adevarat si ce mananca in aceasta perioada

Unul din trei romani tine post in aceasta perioada, releva un studiu realizat de Mednet Marketing Research Center. Insa dintre acestia, doar 5% respecta integral Postul Pastelui.

Potrivit studiului citat de Mediafax, majoritatea romanilor care postesc prefera legumele si fructele proaspete, dar si mancarea gatita in casa. Foarte putini aleg sa consume produse gata preparate cumparate din comert. De asemenea, alimentatia zilnica in perioada postului cuprinde si conservele de legume pregatite toamna - 58,6%, dulciurile - 52,4%, dar si branzeturi, iaurturi sau mezeluri - 41,4%.

"Exista un mic procent de persoane care nu au fost pe deplin satisfacute de produsele de post existente in comert. In general, acestea nu isi doresc alte tipuri de produse ci, mai degraba, si-ar dori sa gaseasca mai multe sortimente ale produselor deja existente pe piata: mai multe varietati de pate de post, mancare gatită, mezeluri de post sau produse semipreparate de post", se arata in studiu.

Pentru realizarea studiului au fost intervievate 663 de persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea