Financiar

#industrie auto ajutor #conditii stat #profit reinvestit romania

Statul ajuta industria auto, daca reinvesteste profitul in Romania

Ajutoarele promise de premierul Boc pentru revitalizarea industriei auto, ce insumeaza aproape 500 milioane euro, vor fi acordate cu conditia ca profitul si dividendele obtinute de agentii economici sa fie reinvestite in Romania.

"Premierul Emil Boc ne-a spus ca toate ajutoarele care vor fi acordate industriei auto vor fi conditionate de reinvestirea profitului realizat de companiile de profil si a dividendelor obtinute in Romania", a precizat Hossu, citat de NewsIn. Presedintele Traian Basescu s-a intalnit vineri cu John Fleming , vicepresedinte al corporatiei Ford si presedinte al diviziei Ford Europa, si a afirmat ca a abordat subiectul investitiilor Ford si Renault in Romania la ultima reuniune a Consiliului European si i-a avertizat pe participanti ca statul roman va sprijini ambele proiecte.

"Am inteles ca proiectul Ford de la Craiova va continua si dumneavoastra sustineti acest proiect", s-a adresat Basescu lui Fleming, care a confirmat acest lucru. Premierul Emil Boc discuta, la aceasta ora la randul sau cu John Fleming, la Palatul Victoria .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea