Financiar

Sistemul de depunere online a declaratiilor, extins

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a extins ieri, la nivelul intregii tari, sistemul de depunere online a declaratiilor fiscale, a anuntat institutia.

Pentru utilizarea sistemului de declarare on-line pe site-ul ANAF, contribuabilii se inregistreaza in acest scop, primind un online a declaratiilor fiscale la noi categorii de contribuabili , precum si cresterea la 22 a numarului de judete in care se va aplica prevederea, respectiv in municipiul Bucuresti si in judetele Alba, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Braila , Buzau, Cluj, Covasna, Giurgiu, Iasi, Ilfov, Maramures, Olt, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea si Valcea.

Depunerea declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta este extinsa la toate categoriile de contribuabili care au obligatia sa depuna declaratia privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat, declaratia privind impozitul pe profit, decontul si decontul special de TVA, declaratia rectificativa si decontul privind accizele.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea