Financiar

#imm #consultanta #fonduri ue #ccri

Serviciu de consultanta gratuita pentru finantare, adresat IMM-urilor

Romania-Irlanda ( CCRI ) a infiintat in luna februarie un serviciu de gratuit pentru companiile care doresc sa obtina nerambursabile .

Prin acest serviciu IMM-urile pot primi consultanta pentru intocmirea proiectului eligibil de finanatare, prin verificarea eligibilitatii proiectului si intocmirea dosarului pentru accesarea de fonduri europene . Tot ce trebuie sa faca acestea este sa dea un telefon de solicitare.

Incepand cu luna februarie, intreprinderile mici si mijlocii pot beneficia de pentru accesarea fondurilor de finanatare pe care Uniunea Europeana le aloca prin Programele Operationale.

"Verificarea eligibilitatii proiectului si intocmirea dosarului pentru accesarea de sunt servicii pe care le oferim gratuit IMM-urilor. Singurele servicii pe care trebuie sa le plateasca firmele sunt intocmirea documentatiei tehnice pe care o realizeaza doar firme specializate", spune Simona Negoita, directorul departamentului pentru fonduri europene din cadrul CCRI.

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

  •   2009-02-25
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.