Financiar

#companie #studiu #angajati #manager #sedinta

Sedintele cu angajatii sunt o pierdere de timp

Sedintele cu angajatii organizate de managerii de companii nu par sa fie productive la nivel organizational iar unele dintre acestea sunt chiar inutile si consuma timpul de lucru al angajatilor, arata OfficeTeam intr-un studiu recent realizat. Astfel, aproape jumatate dintre respondenti considera ca angajatii ar fi mai productivi daca firma ar renunta la organizarea acestui gen de intalniri cel putin o data pe saptamana, in acest fel angajatii nu isi vor pierde concentrarea de la lucrul initial.

Aproape jumatate dintre respondenti (45%) considera ca angajatii ar fi mai productivi daca firma ar decide sa interzica acest gen de intalniri macar o zi pe saptamana, iar 13% dintre acestia sunt de parere ca angajatii ar fi mult mai productivi, arata studiul realizat de compania de executive research OfficeTeam.

"Uneori, intalnirile isi depasesc scopul initial, astfel incat specialistii ar trebui sa evalueze atent in ce masura organizarea unei sedinte este necesara sau daca informatia ar putea fi comunicata intr-un alt mod", spune Robert Hosking, executive director pentru OfficeTeam, citeaza Business Standard.

Un sfert dintre sedintele care se organizeaza in companii sunt o pierdere de timp, considera managerii intervievati in cadrul studiului.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea