Financiar

# castigatori loteria bonurilor #loteria bonurilor #ministerul de finante

Se schimba regulile la Loteria bonurilor. Nu vei mai putea castiga bani atat de usor!

Nici n-a inceput bine Loteria bonurilor fiscale, ca autoritatile se si gandesc sa schimbe regula jocului. Astfel, Ministerul de Finante vrea mai nou categorii de castiguri, la fel ca la "6 din 49" si chiar o noua loterie separata, pentru bonurile fiscale la fructe si legume.

Peste 9.000 de castigatori s-au anuntat pana in acest moment la loteria organizata de Paste, astfel ca valoarea castigului a coborat la aproximativ 90 de lei. Si pentru ca nu s-au asteptat la un numar atat de mare de castigatori, autoritatile vor sa modifice sistemul, ajungandu-se astfel la castiguri pe categorii, in functie de cat de aproape esti de cifra extrasa.

Site-ul stirileprotv.ro da si un exemplu de calcul: suma castigatoare sa nu mai fie 6 lei, ci 6 lei si 39 de bani. In cazul acesta bonurile care au valoarea exact 6 lei si 39 de bani vor fi de categoria intai, cu premiul cel mai mare, cele cu valori de la 6 lei si 30 de bani la 6 lei si 39 vor fi de categoria a doua, iar cele care au doar cifra 6 vor fi de categoria a treia.

"Cealalta idee a loteriei fiscale este mergem pe zonele unde evaziunea fiscala este ridicata. Intr-o luna sa fie legumele si fructele, in alta bauturile alcoolice", a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice.

Foto: gandul.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea