Financiar

#rate banca #kruk #recuperare datorii #credit #insolventa

Se intampla si la case mai mari! Redreseaza-te financiar cu ajutorul expertilor KRUK

Cele mai apasatoare senzatii resimtite in fata unui dezechilibru financiar care urmeaza atunci cand ai cumulat restante la plata ratelor unui credit sunt cele de de vinovatie si de rusine. De obicei, acestea actioneaza ca un factor inhibator si nu fac decat sa accentueze gravitatea situatiei cu care te confrunti.

12% dintre restantierii la plata sustin ca resimt o tristete profunda fata de evenimentele financiare care ameninta sa le dea peste cap viata, iar alti 11% poarta povara rusinii pentru aceasta situatie, potrivit directorului de operatiuni KRUK Romania, Cosmina Marinescu.

Nu este insa un lucru neobisnuit! Sincer, situatia in care te gasesti intr-un moment neprielnic al vietii tale poate fi observata si la... case mari, mai exact la firma nevoita sa apeleze la procedurile de declarare a insolventei si redresarea ulterioara prin intermediul administratorilor judiciari.

Pentru persoanele fizice serviciile consilierilor KRUK, negociatori directi ai creantelor tale, sunt un instrument la fel de eficient in redresarea ta financiara.

Sa nu iti inchipui ca in momentul in care devii client al serviciilor expertilor KRUK cineva te asteapta amenintator. Nicidecum! Consilierii KRUK sunt perfect constienti ca nu esti prima persoana care are intarzieri in achitarea unui credit si, din nefericire, nici ultimul om care se vede pus intr-o astfel de ipostaza.

Contactul cu un expert KRUK te va ajuta sa vezi chiar tu problema cu mai multa claritate, iar solutia adoptata tine intotdeauna cont de situatia ta financiara prezenta, astfel incat efortul de redresare financiara sa nu devina un stres insuportabil.

Este bine sa iei in calcul toate nevoile pe care le vei avea in perioada imediat urmatoare si sa le comunici specialistului KRUK, astfel incat, impreuna sa stabiliti suma lunara de plata pentru recuperarea datoriei si sa semnezi cu inima impacata angajamentul incheiat intre tine si compania de recuperare a creantelor.

Relatia dintre tine si consilierii KRUK trebuie sa fie una deschisa, de cooperare, acestia incercand de fapt sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a te scapa de datorii fara sa suferi pierderi financiare si mai mari.

Din experienta acumulata pana acum, specilistii companiei si-au dat seama ca majoritatea clientilor care apeleaza la ei pentru a-si rezola problema unor credite restante nu sunt rau platnici din fire, ci doar persoane care, din punct de vedere financiar, traverseaza o etapa dificila in viata.

Ceea ce KRUK iti garanteaza in momentul in care devii client este faptul ca vei fi privit fara prejudecati, vei beneficia de sfaturi financiare relevante de calitate si, in cazul in care manifesti deschidere inca de la inceput, termenul si conditiile de rambursare a datoriei tale pot fi negociate cat mai avantajos pentru tine.

Este o oportunitate nu doar de a stinge un credit restant care iti da de furca, ci si un mod de a prinde incredere in fortele tale si de a porni din nou la drum cu speranta.


Advertorial

  •   2016-04-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii