Financiar

#2010 #majorare #salariu minim #salariu

Salariul minim pe economie va fi stabilit prin decizie politica

Valoarea salariului minim pe economie va fi stabilita prin decizie politica, in conditiile in care exista divergente pe aceasta tema, a anuntat joi ministrul Muncii, Marian Sarbu , la finalul unei noi runde de negocieri cu partenerii sociali pe tema legii unice de salarizare.

Sarbu a mai spus, potrivit Ziare.com , ca Executivul sustine varianta unei valori de 705 lei dar propunerea urmeaza sa fie discutata cu partenerii sociali in timpul unor noi runde de negocieri.

"Este o decizie politica pe care o vom lua in zilele urmatoare in legatura cu valoarea salariului minim pe economie valori de 705 lei incepand cu 1 ianuarie 2010", a declarat Sarbu precizand ca Executivul sustine varianta unei dar propunerea urmeaza sa fie discutata cu partenerii sociali in timpul unor noi runde de negocieri.

Pe de alta parte, acesta a subliniat faptul ca toti partenerii sociali au cazut de acord cu principiile care stau la baza noi legi de salarizare unica a bugetarilor...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea