Castigul salarial mediu nominal net in aprilie a fost de 1.408 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 6 lei (0,4%), datorita acordarii unor prime de Paste si a unor sume din profitul net si a realizarilor de productii mai mari.

Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in activitatile de intermedieri financiare (4.116 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (765 lei), arata datele publicate joi de Institutul National de Statistica.

Castigul brut a fost salarial mediu de 1.930 lei (460 euro) in a patra luna din acest an, cu 0,4% peste nivelul din luna precedenta, scrie NewsIn.

Indicele castigului salarial real pentru luna aprilie 2009 fata de luna precedenta, calculat ca raport intre indicele castigului salarial nominal net si indicele preturilor de consum, a fost de 100,1%.

In martie, castigul salarial mediu net crescuse cu 3,2% (44 lei) fata de februarie, pana la 1.402 lei. Ritmul anual de crestere s-a temperat la 9,8%, de la 17,6% in martie.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-06-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii