Financiar

#ghiseu #impozit #internet banking #impozite #taxe #banca.

Romanii isi pot plati impozitele prin internet banking, fara sa achite comisioane bancare

De joi, 18 august, persoanele fizice pot sa plateasca taxele si impozitele mult mai simplu, atat prin sistemul de internet banking, cat si la ghiseele bancilor.

La acest serviciu nu se aplica comisioane bancare. Deocamdata, el este disponibil doar pentru clientii BCR. Incepand cu luna septembrie, va fi operational si pentru cei care au conturi la CEC si Bancpost .

"Cetatenii pot accesa serviciile acestui sistem prin internet banking sau la ghiseele bancilor utilizand o aplicatie , pusa la dispozitie de MFP, cu ajutorul careia pot completa documentul de plata. Aceasta aplicatie va fi pusa la dispozitia cetatenilor si pe site-ul www.mfinante.ro", se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice.

Prin acest sistem pot fi platite: amenzile, impozitul pe veniturile din cedarea folosintei bunurilor, taxele consulare, impozitul pe cladiri, terenuri si mijloace de transport .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea