Financiar

#retail romania #cumparaturi sarbatori #reduceri pret #criza financiara #promotii sarbatori iarna

Retailerii din Romania pregatesc promotii pentru a stimula consumul

Exista voci care sustin ca in Romania vor exista trei valuri ale crizei financiare. Dupa ce primul sa facut simtit in sectorul auto , industria chimica si siderurgie ar urma sa vina al doilea val care sa provoace caderi ale pietelor de electrocasnice , IT si mobila urmand ca anul viitor al treilea val sa loveasca piata produselor de baza .

Flamingo International se asteapta la o stagnare a pietei anul acesta fata de 2007 si estimeaza scaderi ale vanzarilor cu pana la 15 procente, informeaza The Money Channel. Retailerii prevad o scadere mare a consumului si scot pe piata reducerile si ofertele promotionale pentru a atrage clienti.

Un exemplu poate fi vanzarea promotionala a laptopurilor impreuna cu abonamente la Internet oferite cadou. In conditiile in care cumpararea produselor pe datorie nu mai renteaza, ramane de vazut cati cumparatori vor fi atrasi sa scoata bani din buzunar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea