Financiar

#restaurant #mancare bio #omg #antreprenor #alimente eco

Restaurantele bio, afaceri pentru cunoscatori

Cererea in crestere pentru alimentele de origine organica pe o piata invadata de OMG -uri ( organisme modificate genetic ) a fost tradusa de unii antreprenori locali drept o buna oportunitate pentru a investi in restaurante cu specific eco. A meritat efortul? se intreaba Capital.

Cat de greu este sa gasesti un loc unde sa mananci sanatos o stim cu totii. In urma cu un an- doi , pentru majoritatea proprietarilor de restaurante , provenienta alimentelor din meniuri nu era ceva cu care sa se poata lauda. Foarte rapid, insa, lucrurile s-au mai schimbat, astfel ca, in prezent, exista cel putin cinci unitati in toata tara care au in meniuri produse certificate ecologic.

(citeste continuarea in Capital)

  •   2009-12-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alexandru Enache

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii