Financiar

#economie ucraina #criza economica #recesiune #republica moldova #imprumut banca mondiala

Republica Moldova primeste 200 de milioane dolari de la Banca Mondiala

Banca Mondiala a aprobat joi o noua Strategie de creditare pentru Moldova , care prevede imprumuturi de 45-50 milioane dolari anual, in urmatorii patru ani.

Noua strategie de parteneriat , pentru perioada 2009-2012, se va concentra asupra proiectelor de mediu, asupra imbunatatirii competitivitatii economice prin intermediul reformelor si asigurarii transparentei in sectorul public.

In plus, imprumuturile vor sustine investitiile in modernizarea infrastructurii in Moldova, informeaza Reuters. "Intr-un mediu economic dificil la nivel mondial, Moldova s-a axat pe modernizarea economiei si pe construirea unui viitor prosper in Europa", a declarat Melanie Marlett, manager pentru Moldova, in cadrul Bancii Mondiale.

"Noua strategie de parteneriat urmareste sa continue succesele anterioare si ofera un cadru flexibil, pentru a ajuta Moldova sa faca fata riscurilor la nivel mondial", a mai spus Marlett.

  •   2009-01-30
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.