Financiar

#ministerul agriculturii #program #agricultura #metodologie #norme #primul siloz

Programul "Primul Siloz" se dovedeste a fi o noua "balba" guvernamentala

In judetul Salaj doar doua companii au depus documentatia pentru licentierea unor silozuri in cadrul programului " Primul Siloz ", proprietarii acestora intentionand sa depoziteze cereale doar in interes propriu, in conditiile in care sunt si procesatori .

"Companiile Europan Sarmasag si Abo Mill Zalau au depus documentatia pentru licentierea a trei silozori. In ambele cazuri este vorba de firme care sunt si procesatoare, silozurile urmand a fi folosite pentru depozitarea de cereale in interes propriu. Putem spune ca programul exista numai scriptic, nu si faptic", a declarat, vineri, Valentin Duca, director adjunct in cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Salaj.

Prin programul "Primul Siloz ", agricultorii pot contracta credite agricole de la banci cu ajutorul unor certificate de garantare eliberate de depozitarii la care hotarasc sa isi depuna temporar marfa, conform unei ordonante de urgenta adoptate recent de Guvern.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea