Financiar

#preturi #turism #litoralul pentru toti

Programul "Litoralul pentru toti" include si hoteluri de cinci stele

Anul acesta, programul " Litoralul pentru toti ", lansat luni de Asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului Litoral - Delta Dunarii, include pentru prima data hoteluri de cinci stele . Editia din acest an va incepe la data de 1 septembrie si se va incheia pe 18 octombrie conform secretarului asociatiei, Cristina Frecea.

Pana in prezent s-au inscris in program circa 30 de hoteluri, dar organizatorii estimeaza o crestere a acestui numar in urmatoarele zile. Noutatea editiei din acest an este o constituie inscrierea hotelurilor de categorie superioara. Astfel, pe lista figureaza chiar si un hotel de cinci stele, din statiunea Saturn, dar si multe unitati de cazare de patru stele. Nu lipsesc insa hotelurile de o stea.

Preturile percepute in aceasta editie sunt mai mici

"Fata de editia din mai a programului, preturile sunt chiar mai mici. La un hotel de trei stele, de exemplu, in mai sejurul a costat 350 de lei, iar acum este 339 de lei", a precizat acesta.

Preturile percepute de hotelieri variaza de la 159 de lei pentru un sejur de sase nopti, la un hotel de o stea, si ajung la 495 de lei, la cinci stele. Potrivit lui Nicolae Bucovala, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, preturile includ atat micul dejun, cat si comisionul de 10% pe care hotelierii in platesc agentiilor de turism.

Ciprian Barhalescu, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism regiunea Sud Est, a precizat ca "Litoralul pentru toti" nu este un program social , ci unu special, facut de hotelierii de pe litoral, astfel incat se pot adresa atat persoane cu posibilitati materiale reduse, cat si cei care au bani.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-08-17
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii