Financiar

#criza #inchidere #fabrici #medicamente

Producatorii de medicamente inchid temporar fabricile

Antibiotice Iasi , unul din principalii producatori de medicamente de pe piata locala , a anuntat ca analizeaza posibilitatea inchiderii temporare a fabricii, in cazul in care vanzarile din urmatorul trimestru nu se vor mentine cel putin la nivelul celor inregistrate in primele sase luni ale acestui an. Dupa Zentiva, compania ieseana ar putea fi al doilea producator de medicamente care anunta inchiderea temporara a productiei, din cauza vanzarilor scazute, efect al crizei economice.

Antibiotice Iasi, unul din principalii producatori de medicamente de pe piata locala, ar putea inchide fabrica temporar in decembrie daca vanzarile din perioada septembrie - noiembrie vor fi sub media primelor sase luni.

"Ne uitam la decembrie vizavi de continuarea productiei. Decizia va fi legata de rambursabilitatea banilor in sistem, de cresterea stocurilor in distributie si farmacii si de scaderea gradului de absorbtie al pietei", a spus pentru Ziarul Financiar Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iasi.

Potrivit acestuia, solutia inchiderii temporare se afla in stadiu de analizare, nefiind o decizie finala.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-09-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii