Financiar

#boc #imm #fonduri europene

Premierul Boc vrea o situatie saptamanala a proiectelor eligibile pentru finantare UE

Premierul Emil Boc a cerut Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale sa prezinte saptamanal situatia proiectelor contractate care pot primi finantare din fonduri UE , iar Secretariatul General al Guvernului a primit sarcina de a identifica o solutie pentru scurtarea termenelor de avizare a proiectelor de catre autoritatile guvernamentale.

Premierul a facut si o evaluare a pregatirii documentatiilor necesare auditarii sistemului de management si control din cadrul Programelor Operationale, in cadrul Comitetului interministerial pentru absorbtia fondurilor comunitare reunit marti.

"Potrivit acestei evaluari, toate institutiile responsabile au pregatit documentatiile, cea mai mare parte a lor a fost trimisa expertilor europeni, astfel incat, in cel mai scurt timp, programele operationale neauditate inca de catre Comisia Europeana sa devina operationale", se precizeaza intr-un comunicat al Guvernului.

Executivul a stabilit data de 25 februarie ca termen limita pentru pregatirea documentatiilor necesare pentru auditare .

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

  •   2009-02-25
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.