Financiar

#boc #imm #fonduri europene

Premierul Boc vrea o situatie saptamanala a proiectelor eligibile pentru finantare UE

Premierul Emil Boc a cerut Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale sa prezinte saptamanal situatia proiectelor contractate care pot primi finantare din fonduri UE , iar Secretariatul General al Guvernului a primit sarcina de a identifica o solutie pentru scurtarea termenelor de avizare a proiectelor de catre autoritatile guvernamentale.

Premierul a facut si o evaluare a pregatirii documentatiilor necesare auditarii sistemului de management si control din cadrul Programelor Operationale, in cadrul Comitetului interministerial pentru absorbtia fondurilor comunitare reunit marti.

"Potrivit acestei evaluari, toate institutiile responsabile au pregatit documentatiile, cea mai mare parte a lor a fost trimisa expertilor europeni, astfel incat, in cel mai scurt timp, programele operationale neauditate inca de catre Comisia Europeana sa devina operationale", se precizeaza intr-un comunicat al Guvernului.

Executivul a stabilit data de 25 februarie ca termen limita pentru pregatirea documentatiilor necesare pentru auditare .

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

  •   2009-02-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii