Financiar

#pogea #ministru #ministerul finantelor #cota unica #tva #micsorare

Pogea neaga ca a discutat despre majorarea TVA si a cotei unice

Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea , a declarat marti ca nu s-a discutat despre o eventuala majorare a TVA si a cotei unice, dupa ce in aceeasi zi Marius Stancescu, presedintele fondator al firmei de consultanta si audit Moore Stephens Riff a spus ca MFP discuta, la nivel neoficial, cu specialistii in taxe din mediul privat , pe aceasta tema. Stancescu a precizat ca taxa pe valoare adaugata (TVA) si cota unica de impozitare vor fi majorate cu cate 2-3 procente, cel mai probabil dupa 1 ianuarie 2010.

"Am avut o discutie cu unul dintre consultantii fiscali, dar in niciun caz pe niciuna dintre temele despre care dumneavoastra vorbiti", a declarat Pogea la finalul sedintei de Guvern, dupa ce ziaristii l-au intrebat daca s-a pus problema majorarii TVA si a cote unice, noteaza NewsIn.

Marius Stancescu, presedintele fondator al firmei de consultanta si audit Moore Stephens Riff, a declarat marti ca Ministerul Finantelor...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea