Financiar

#rockstar construct #piatra naturala #piatraonline.ro

Piatraonline investeste 500.000 Euro in achizitionarea unui teren de 2.600 mp pentru extinderea spatiului de depozitare

Compania Rock Star Construct, sub care opereaza de 10 ani brandul PIATRAONLINE, anunta planurile de extindere prin achizitionarea unui spatiu de 2600 mp care va creste capacitatea de stocare cu pana la 60%, in valoare de peste 500 000 Euro, teren situat in Sectorul 1, Bucuresti.

"Prin intermediul acestei achizitii se doreste extinderea spatiului de logistica si imbunatatirea timpului de incarcare/descarcare si livrare. Showroom-ul PIATRAONLINE este un loc unde oamenii vin sa vada materialele din piatra precum si exemple de amenajare care sa transpuna in mod vizibil rezultatul final. Astfel, am decis sa ne extindem spatiul de depozitare urmand ca in vara acestui an sa construim un showroom exterior de aproape 1000 mp, dar si sa cream un departament operational prin marirea echipei", mentioneaza Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Mai mult decat atat, acest lucru va duce la indeplinierea obiectivului setat la inceputul anului, acela de a mari si echipa PIATRAONLINE. Astfel, se va include in organigrama companiei un departament operational care va avea rolul de a gestiona intreaga activitate de pe noul spatiu logistic. Cu ajutorul acestei echipe se va imbunatatii timpul de livrare catre clienti, indiferent ca sunt din Romania sau din orice colt al Europei, acolo unde compania are deja nenumarati clienti inca din 2014, in peste 15 tari.

De ce este nevoie de aceasta extindere?

Noul spatiu vine ca un raspuns la solicitarea clientilor fideli care sunt de parere ca spatiile de prezentare a produselor sunt extrem de utile si inspirationale. Investitia de peste jumatate de milion de Euro are in vedere cresterea spatiului de stocare cu pana la 60% ceea ce va duce la marirea gamelor de produse in special pe zona de exterior, aspect ce va conduce la lansarea unui showroom exterior de aproape 1000 mp in vara acestui an.

PIATRAONLINE a cunoscut o continua dezvoltare pe parcursul celor 10 ani de activitate, motiv pentru care aceasta achizitie reprezinta un raspuns asupra perfomantelor de care au dat dovada in toti acesti ani. Prin urmare, compania a inteles nevoia de inspiratie a clientilor precum si faptul ca acestia au nevoie sa dispuna de materialele necesare pentru orice idee de amenajare. Prin acest proces de extindere se continua maturizarea showroom-ului astfel incat, cu o singura vizita pe Aleea Teisani Nr 137 A, clientul sa isi poata forma o idee despre cum ar arata materialele din piatra in interiorul propriului sau camin.

Showroom-ul si magazinul online www.piatraonline.ro au devenit astazi o veritabila sursa de inspiratie pentru vizitatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul PIATRAONLINE, insotite de videoclipuri si imagini de referinta care includ produse si combinatii de materiale, montate corect si mixate cu diverse decoratiuni pentru a crea ambiente unice si primitoare, la final putand fi numite simplu… acasa.

Despre Piatraonline

Primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa — de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

in noiembrie 2016, PIATRAONLINE a castigat locul I la categoria „Casa, Gradina si Unelte” in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom: https://youtu.be/GBcpneNho0Q

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea