Financiar

#publicitate #indoor #crestere #criza #advertising

Piata de publicitatea indoor ar putea creste chiar si in acest an

Piata romaneasca de publicitate oferta din partea clientilor, de la inceputul anului si pana acum. Din pacate insa, numarul contractelor semnate este mult mai mic comparativ cu interesul clientilor privind ofertele de servicii, din cauza calitatii scazute, considera specialistii din domeniu.

" Indoor -ul are potentialul de a atrage bugete importante de media in acest an, dar trebuie sa acorde mai multa atentie ofertelor, printr-o crestere a calitatii serviciilor, prin retele de locatii mai bune, suporturi cu expunere   calitativa mai buna si date de evaluare a vizibilitatii campaniei", a explicat pentru Business Standard Razvan Constantinescu , manager general al companiei SPM Indoor Division.

In ciuda perioadei de "ezitare" din partea advertiserilor, indoor-ul pare sa isi revina si chiar sa creasca cu 20 la suta in acest an, spun specialistii. "Imi pastrez previziunea initiala, aceea de crestere a pietei de indoor advertising pentru anul acesta cu 20% fata de anul precedent", a mai spus acesta.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-05-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii