Financiar

Pensiile la ING Fond de Pensii sunt la vedere

Administratorul fondului de pensii ING a lansat ieri My ING, un serviciu gratuit pentru clientii de pensii private, 24 de ore din 24. Serviciul poate fi accesat la adresa www.mying.ro.

My ING ofera acestora acces nelimitat si sigur la conturile lor, prin folosirea unui nume de utilizator, a unei parole si a unui cod de securitate.

"Pe langa responsabilitatea pe care ne-am asumat-o de a administra contributiile participantilor la fondurile de pensii private, la fel de important este sa le oferim posibilitatea de a avea acces rapid, in orice moment, la situatia contului lor", a spus Bram Boon, director al Consiliului de Administratie ING Fond de Pensii.

Lansarea portalului My ING se va face in doua etape: prima este dedicata participantilor la Pilonul II al pensiilor private, iar cea de-a doua etapa, planificata pentru sfarsitul anului, va lansa varianta integrala de servicii online , oferite tuturor clientilor de pensii private, pensii facultative si asigurari de viata .

Intr-o prima faza, clientii vor putea accesa informatii generale despre contractele lor de pensii private incheiate la ING, statusul contributiilor, valoarea contului, numarul si valoarea unitatii de fond, datele personale.

Ulterior, la sfarsitul lunii iunie, portalul My ING va pune la dispozitie informatii mai detaliate, iar clientii vor putea efectua si operatiuni complexe, precum verificarea unor plati intr-o anumita perioada de timp, modificarea datelor de contact, tiparirea situatiilor financiare

Raluca Dobre

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea