Financiar

#amenda #declaratii fiscale online #contribuabili

Patronii firmelor mari, amendati in 2011 daca nu depun online declaratiile fiscale

Agentia Nationale de Administrare Fiscala a atras atentia asupra faptului ca incepand cu luna ianuarie a anului viitor, contribuabilii mari si mijlocii care nu vor transmite online declaratiile fiscale vor fi amendati.

Declaratiile fiscale se depun prin accesarea site-ului www.e-guvernare.ro. Documentele trebuie semnate prin utilizarea certificatului calificat emis de un furnizor de servicii de certificare acreditat in conditiile Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica .

Statisticile ANAF arata ca pana la 25 noiembrie aproximativ 45% dintre  firmele mici si mijlocii au depus online declaratiile fiscale.

"Este imbucurator faptul ca celor 45% dintre contribuabilii mari si mijlocii, care au inteles importanta acestui demers, li se alatura un numar considerabil de contribuabili mici, care au ales modalitatea de online a declaratiilor fiscale, desi pentru aceasta categorie varianta online de depunere era o metoda alternativa de declarare", a declarat Sorin Blejnar , presedintele ANAF.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea