Financiar

#pasajul baneasa #constructie #trafic

Pasajului Baneasa, o lucrare ca in filmele cu prosti

Cei trei kilometri dintre Arcul de Triumf si Podul Baneasa sunt parcursi intr-o zi normala din saptamana in 45 de minute, ruta care in mod normal s-ar face in 5 minute.

Traficul este ingreunat de constructia Pasajului Baneasa care a inceput in mai 2008 si de atunci a fost amanata din luna in luna, scrie Jurnalul National.

Din cauza lucrarilor interminabile accesul spre rute importante, implicit spre cele doua aeroporturi internationale, este realizat cu dificultate. Sapaturile au inceput fara a fi existat un proiect de executie bine gandit, in zona respectiva nici nu se intocmise cadastrul, iar finalizarea lucrarilor depinde de bugetul pe 2009, necunoscut la aceasta data.

Unul dintre motivele pentru care se va intarzia aceasta lucrare cu cel putin sase luni este realizarea a doua bazine de retentie a apelor pluviale, ce se spune ca va rezolva problema canalizarii din Capitala pe timp de ploaie, potrivit Primariei Capitalei.

"Din cauza lucrarilor neprevazute, aparute pe parcurs, se va intarzia, insa nu stim cu cat, deoarece nu depinde de noi. Daca, Doamne fereste!, ne apucam sa sapam si gasim trei caramizi una peste alta, sunt obligat sa chem arheologii. Birocratia din Romania intarzie majoritatea lucrarilor", a explicat Marin Ionescu, director de investitii al CNADNR.

  •   2008-11-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.