Financiar

#tarif interconecatre #operatori telefonici #orange #vodafone

Operatorii de telefonie se incaiera pe interconectare

Tarfiul de interconectare, adica pretul platit de un furnizor de servicii de telefonie catre alt operator pentru transportul si terminarea apelurilor propriilor utilizatori, devine motiv de disputa intre operatorii de telefonie mobila.

Prima etapa de reducere a tarifelor de interconectare practicate de Cosmote , Telemobil si RCS& RDS va fi pusa in aplicare de la 1 aprilie, cu doua luni peste termenul propus initial.

Astfel, Cosmote si Telemobil vor practica un tarif de 0,064 euro/min., iar RDS de 0,0721 euro/min. De la 1 ianuarie 2010, tarifele propuse sunt de 0,0567 euro/min. pentru Cosmote si Telemobil si de 0,064 euro/min. pentru RDS. Orange si Vodafone vor avea in tariful de interconectare practicat de la inceputul acestui an este de 0,0503 euro/min, scrie Jurnalul National.

Reprezentantii Vodafone sustin ca reglementarea tarifelor de interconectare era absolut necesara si ca si-ari fi dorit ca atingerea simetriei tarifelor sa se produca inca din 2009, si nu din iulie 2010.

  •   2009-01-28
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.