Financiar

O noua asigurare cu componenta investitionala

Generali Asigurari si BNP Paribas au lansat o polita de asigurare de viata cu componenta investitionala - Euro Garant 15.

Este vorba despre un produs unit-linked, care are atat o componenta investitionala, cat si una de protectie. Polita este exprimata in euro si se incheie pe o perioada fixa de 15 ani, urmand ca sumele atrase sa fie plasate in actiuni listate pe pietele internationale, dar si in alte categorii de active.

Plata primelor se poate realiza esalonat, cu o frecventa trimestriala ( 1.000 euro/an), semestriala ( minimum 800 euro/an) sau anuala (minimum 400 euro/an).

La maturitatea politei, castigul va consta in suma primelor platite, care este garantata, la care se adauga cresterea indicelui BNP Paribas (NF5 Social Europe Excess Return Index - BNPIN5SE) din perioada de 15 ani. Pentru a beneficia de acest produs, asiguratul trebuie sa aiba o varsta cuprinsa intre 16 si 60 de ani.

Valoarea primelor, indexata


Valoarea anuala a primelor se indexeaza, incepand din al doilea an, cu 3% din valoarea primei platite in primul an de investitii. 

Continuarea in Adevarul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea