Financiar

#criza economica financiara #estimari romania mai #rating romania moody's #moody's rating tara

Moody's: Romania este "mai vulnerabila" in fata crizei

Agentia de rating Moody's a catalogat Romania ca fiind unul din statele pe care le considera "mai vulnerabile" la criza actuala si totodata in tara noastra, potrivit agentiei, exista o probabilitate "mai ridicata" de aparitie a presiunilor exercitate asupra ratingului.

Moody's a intocmit o lista cu cele mai vulnerabile state la actuala criza. Printre acestea se numara Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Coreea, Kazahstan , Turcia, Ucraina, Africa de Sud, statele baltice si Pakistan, informeaza NewsIn.

"Criza financiara a inceput sa afecteze de atunci perspectivele economiilor de piata emergente, iar Moody’s a publicat un raport actualizat al perspectivelor macroeconomice, in care a redus estimarile privind cresterea statelor emergente. Scenariul de baza pentru 2009-2010 arata ca, in general, economiile emergente vor inregistra o crestere sub nivelul potential", arata un comunicat al agentiei de rating. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea