Financiar

#minister #turism #turist #euro #operator

Ministerul Turismului ar putea plati agentiilor doi euro pentru fiecare turist adus in tara

Ministerul Turismului ar putea introduce, la solicitarea agentiilor de turism, o taxa de incoming in valoare de euro pentru fiecare turist atras de operatorii care activeaza in domeniu, a spus ministrul de resort , Elena Udrea. Potrivit acesteia, daca in Romania vor fi atrasi circa un milion de turisti, costurile suportate de ministerul de resort va fi de doua milioane euro, ceea ce ar reprezenta o investitie rentabila.

Ministrul Turismului , Elena Udrea, a anuntat ca ar putea introduce o taxa de incoming de aproximativ doi euro pentru fiecare turist strain pe care il aduc in tara, a declarat ministrul de resort Elena Udrea, in cadrul Consiliului Consultativ al Turismului.

"In cadrul sedintei de astazi a Consiliului Consultativ al Turismului, agentiile au venit cu propunerea ca ministerul sa acorde facilitati fiscale pentru fiecare turist strain adus in Romania. Ne-am gandit, impreuna cu agentiile de turism, la un nivel de doi euro", a spus Elena Udrea.

Ministrul turismului a mentionat ca in tarile unde a fost introdusa o astfel de taxa nivelul variaza de la 0,5 euro la 5 euro.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-06-03
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.