Financiar

#millennium bank #investitii #depozit la termen

Millennium Bank, pachet de economisire si investitii, cu o dobanda anuala de 10%

a lansat un pachet de economisire si investitii pentru populatie, care include un depozit in lei pe trei luni cu o dobanda de 10% pe an si un fond deschis de investitii cu un grad moderat de risc, investitia minima fiind de 1.000 lei, a anuntat joi banca, potrivit NewsIn.

millenium dual pachetIntegro este un fond cu risc investitional moderat, datorita portofoliului de plasamente, format din instrumente cu venit fix - depozite bancare , obligatiuni , - si din actiuni cotate, se arata in comunicat.

Investitia minima pentru Pachetul Dual este de 1.000 de lei, iar 50% din suma este plasata in depozitul la termen si restul de 50%, in fondul de investiti.

Clientii isi pot retrage banii din fond in orice moment, fara comision de penalizare, dar perioada recomandata de investitie este de minimum doi ani, potrivit bancii.

Suma plasata in depozit primeste o dobanda de 10% pe an, care este calculata si platita la data maturitatii in contul curent al clientului.

Astfel, odata cu lansarea Pachetului Dual, Millennium Bank intra pe piata distribuitorilor de fonduri de investitii , oferind clientilor sai doua fonduri deschise administrate de Pioneer Asset Management: Integro si Stabilo.
 

  •   2010-07-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii