Financiar

#metrou #tronson #licitatie

Metrorex organizeaza licitatia pentru noul tronson de metrou Drumul Taberei - Universitate

Metrorex organizeaza, miercuri, licitatia pentru realizarea lucrarilor de structura pentru noul tronson de metrou - Universitate , Sectiunea Raul Doamnei - Hasdeu (Opera). Valoarea estimata a achizitiilor pentru intreaga durata a contractului este de 1,16 miliarde de lei.

Criteriul de atribuire a contractului de executie este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Firmele care vor sa participe la licitatie trebuie sa dovedeasca faptul ca si-au indeplinit obligatiile de plata catre bugetul de stat, precum si catre bugetele locale, pana la 31 decembrie 2009, si sa prezinte un certificat emis de Oficiul Registrului Comertului.

Metrorex va aloca 808,69 milioane lei, fara TVA, cost estimat, pentru lucrari structura pe loturile 1 (Raul Doamnei - Parc Drumul Taberei ) si lotul 2 (Parc Drumul Taberei - Academia Militara), sectiuni ale tronsonului Drumul Taberei - Universitate , lucrarile urmand sa se finalizeze la 12 luni de la data adjudecarii contractului.

UPDATE

 

Metrorex a primit 36 de oferte de la aproape 20 de consortii si firme pentru constructia tronsonului Raul Doamnei-Eroilor al Magistralei 5 de metrou, valoarea estimativa a contractului fiind de 1,16 miliarde lei. 

Licitatia se afla in faza de precalificare pentru cele doua loturi, respectiv Raul Doamnei-Hasdeu (920 milioane lei) si Romancierilor-Valea Ialomitei (246 milioane lei), informeaza NewsIn.

Pentru fiecare lot au licitat 18 asocieri si companii.

Printre acestea se numara Aktor, Alpine, Max Boegl, Porr/SCT/Hidroconstruct, Astaldi/FCC/Delta ACM/AB Construct, precum si compania compania China Railway, afllata pentru prima oara la o licitatie in Romania, dar si firme turcesti si rusesti. 

  •   2010-03-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii