Financiar

Mercedes vine la Timisoara

Mercedes vine in Romania. Viitoarea fabrica va fi construita cel mai probabil in apropierea orasului Timisoara. Potrivit unor surse, constructorul german de automobile a facut deja demersurile pentru achizitionarea terenului.

Mercedes cauta inca de anul trecut o locatie pentru viitoarea Linie de productie a modelelor A si B Klasse. Chiar daca anuntul oficial nu a fost facut inca, reprezetnatii guvernului lasa de inteles ca Mercedes a ales deja Romania.

Mercedes cauta deja locatia in Romania. Gasise ceva la Oradea, dar din cauza panzei freatice a renuntat la locatie. (...) Am auzit o dicutie cum ca, probabil, daca nu au alta solutie s-ar indrepta spre Timisoara", a declarat Ovidiu Silaghi, Ministrul Comertului si al IMM-urilor.

Polonia si Serbia sunt alte doua locatii vehiculate de presa ca posibile locatii pentru viitoarea linie de productie Mercedes. Saptamana trecuta omul de afaceri Ion Tiriac a declarat ca Mercedes va anunta in trei saptamani daca va veni sau nu in Romania.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea