Financiar

#tva #programul rabla #masini

Majorarea TVA si programul Rabla

Dealerii auto se confrunta in continuare cu scaderi masive de vanzari, clientii nefiind atrasi nici macar de discounturile si ofertele speciale aplicate prin programul Rabla. Pentru a impulsiona vanzarile, dealerii anunta ca vor suporta diferenta de TVA .

Reprezentantii companiei Autoitalia au declarat ca firma nu va majora pretul la masini, preferand sa suporte diferenta de TVA .

Un Fiat Linea costa cel putin 5.605 euro, fara TVA de 19%, incluzand contravaloarea celor 3 prime de casare de 3.800 de lei.

Clientii care vor sa achizitioneze un Fiat 500 beneficiaza de o reducere de 1.500 de euro, iar pana la 31 iulie beneficiaza si de o perioada de gratie: platesc 50% la achizitionare, iar restul in 2012, fie cash, fie in leasing, pe o perioada de maxim doi ani.

Si Peugeot va suporta majorarea de TVA pana la 31 august. Un Peugeot 207 costa 8.017 euro cu TVA inclus si cele 3 prime de casare, in timp ce un Peugeot 206+ va costa minim 6.054 de euro cu TVA inclus.

Pe langa cele trei prime de casare dealerii Renault ofera discounturi in valoare de pana la 2.400 de euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea